Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2023 - Psts.gr

Σε διάγγελμα μετά τη νέα επίθεση, την εκτόξευση 150 ρουκετών από τη Χαμάς προχώρησε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Βενιαμίν Νετανιάχου, λίγη ώρα μετά το μήνυμα του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, με το οποίο εξέφρασε την ακλόνητη στήριξή του στο Ισραήλ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ασημένιο μετάλλιο στους κρίκους κατέκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας στον έκτο διαδοχικό τελικό της μεγάλης αθλητικής καριέρας του σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα γυμναστικής.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Αναφορές για «αιχμαλώτους πολέμου» από τη Χαμάς - 1.610 Παλαιστίνιοι τραυματίες - Αναμένεται δήλωση Μπάιντεν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χερσαία επιχείρηση στη Λωρίδα της Γάζας ενέκρινε νωρίτερα το μεσημέρι το Συμβούλιο Ασφαλείας του Ισραήλ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το τελευταίο… «κατοστάρι» διάνυσαν ήδη οι υποψήφιοι δημοτικοί συνδυασμοί μαζί με τους υποψήφιους Δημάρχους, μια ανάσα πριν ανοίξουν οι κάλπες της 8ης Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε το βράδυ της τελευταίας προεκλογικής ομιλίας του κ. Μ. Κωβαίου στην Παροικία το βράδυ της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μείνετε στο psts.gr, την ηλεκτρονική εφημερίδα που βρίσκεται πάντοτε στο επίκεντρο των μεγάλων γεγονότων της Πάρου!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο που σκόρπισε χαμόγελα αισιοδοξίας και απέπνεε δυναμισμό, ολοκληρώθηκε η τελευταία προεκλογική ομιλία του νυν και εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Κωβαίου το βράδυ της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου στην Παροικία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 06-10-2023 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, τρεις ημεδαποί και τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας από 42 έως 55 ετών, οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες. Κατασχέθηκε ένα μηχάνημα έργων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2023 12:50

Στοίχημα: Πληρώνει στο 1.95 η Σεβίλλη

Γεμάτο με αγώνες που έχουν αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα αυτό το Σάββατο (07/10).

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos