Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 - Psts.gr

Ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών έγινε χθες σε όλη τη χώρα, με πολλές περιφέρειες και δήμους να... καθαρίζουν από την πρώτη Κυριακή, ενώ τελείωσε και η αγωνία για μια πλειάδα υποψήφιων συμβούλων, ανάμεσά τους αρκετοί celebrities.

Κατηγορία LIFESTYLE

7 νησιωτικοί Δήμοι των Κυκλάδων άλλαξαν «χέρια» καθώς οι πολίτες τους εξέλεξαν διαφορετικούς από τους νυν Δημάρχους. Αυτοί είναι οι Δήμοι Άνδρου, Τήνου, Μυκόνου, Σύρου, Πάρου, Θήρας και Φολεγάνδρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φωτιά έπιασε η θαλαμηγός Navis One, ανοικτά του λιμανιού στα Κουφονήσια. Στο σκάφος επέβαιναν 22 άνθρωποι - 12 επιβάτες και 10 μέλη πληρώματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τις νέες επιθέσεις από την πλευρά της Χαμάς, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου προχώρησε σε ακόμη ένα διάγγελμα. «Ήθελαν πόλεμο και θα τον έχουν» τόνισε και χαρακτήρισε ISIS τη Χαμάς που «εκτελεί παιδιά». Επιβεβαίωσε ότι η εισβολή στη χώρα του συνεχίζεται καθώς σημαντικός αριθμός Παλαιστινίων βρίσκονται ακόμη στο Ισραήλ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο νησί της Πάρου, η ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr, διενήργησε για δεύτερη φορά - η πρώτη ήταν το 2019 - EXIT POLL προσεγγίζοντας με επιτυχία τα πραγματικά αποτελέσματα της δημοτικής κάλπης που καταμετρήθηκαν πολύ αργότερα!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με μαρτυρίες ντόπιων στους άνδρες του Λιμενικού, το σκάφος ανήκει σε Τούρκο επιχειρηματία και σε αυτό επιβαίνουν Αμερικανοί τουρίστες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς, απείλησε τη Δευτέρα ότι από εδώ και στο εξής θα εκτελεί ομήρους σε απάντηση για τυχόν νέους ισραηλινούς βομβαρδισμούς σε κατοικίες στη Γάζα χωρίς προειδοποίηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο δημοτικός συνδυασμός «Αναγέννηση Αντιπάρου» με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο κ. Αναστάσιο Φαρούπο, κέρδισε στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου με έναν ιδιαίτερο τρόπο!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θέλω να συγχαρώ τον κ. Μπιζά για τη νίκη του στην εκλογική διαδικασία και να του ευχηθώ από καρδιάς καλή και δημιουργική θητεία ως δήμαρχο της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποτελέσματα στο 100% της ενσωμάτωσης των εκλογικών τμημάτων, δηλαδή στα 33 από τα 33 εκλογικά τμήματα της Περιφερειακής Ενότητας Πάρου, οι παρατάξεις που διεκδίκησαν την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έλαβαν τα εξής τελικά ποσοστά:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos