Πάρος: Aυξημένο το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για επίλυση ζητημάτων που αφορούν στη λειτουργία του Υγειονομικού Αεροσκάφους.

26 Απριλίου 2013 15:32

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δήμαρχος Πάρου κ. Χρήστος Βλαχογιάννης στο parianostypos.gr την Παρασκευή 26 Απριλίου, πρόκειται σύντομα να επιλυθούν τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του Υγειονομικού Αεροσκάφους της Πάρου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βλαχογιάννης επιστρέφοντας από την Αθήνα μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους και μέλη του Δ.Σ. του Βελέντζειου Ιδρύματος κ. Φ. Βελέντζα και Ε. Ακάλεστο όπου και είχαν συναντήσεις με παράγοντες του Υπουγείου Υγείας, μας μετέφερε το αισιόδοξο μήνυμα της λειτουργίας και χρήσης του Υγειονομικού Αεροσκάφους για αεροδιακομικές ίσως και μέχρι το Πάσχα.

Ο Δήμαρχος Πάρου μας ανέφερε το για πρώτη φορά ίσως αυξημένο ενδιαφέρον της Κυβέρνησης δια του Υπουργού της κ. Λυκουρέντζου καθώς το ενδιαφέρον του Διοικητή και Υποδιοικητή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας κ. κ. Ευσταθίου και Παπαγεωργίου και των συνεργατών γιατρών τους για γρήγορη λύση στα προβλήματα του Υγειονομικού Αεροσκάφους ώστε να ξαναπετάξει, καθώς έγιναν από πλευράς τους αντιληπτές οι πολύτιμες υπηρεσίες που μπορεί αυτό να προσφέρει στο νησί.

¨Είμαστε σε καλό δρόμο" μας δήλωσε ο κ. Δήμαρχος ο οποίος τόνισε στη συνέντευξή του την ελπιδοφόρα εξέλιξη των συναντήσεων στην Αθήνα.
Παρακολουθήστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Δημάρχου ο οποίος απάντησε στις ερωτήσεις που του έθεσε το parianostypos.gr.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos