Πάρος: Ανοίγουν τα χαρτιά τους … Τέσσερις δημοτικές παρατάξεις και μια «μπαλαντέρ»;

26 Οκτωβρίου 2018 18:48

Το μη απολύτως ξεκάθαρο μέχρι στιγμής τοπικό πολιτικό σκηνικό ως προς τις υποψηφιότητες παρατάξεων και προσώπων στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του 2019 στην Πάρο, τροφοδοτεί αυτή την εποχή συζητήσεις και προβληματισμούς μεταξύ εν δυνάμει πολιτευόμενων σχημάτων, πολιτικών προσώπων αλλά και πολιτών.


Το κυρίαρχο ερώτημα για το ποιές δημοτικές παρατάξεις προτίθενται να ζητήσουν σε λίγους μήνες την ψήφο του παριανού λαού, εξακολουθεί να πλανάται στην κοινωνική ατμόσφαιρα του νησιού εντείνοντας την ασάφεια και την εν πολλοίς θολότητα που επικρατεί στο πολιτικό σκηνικό.

Τίποτα δεν φαίνεται μέχρις ώρας οριστικό και αποκρυσταλλωμένο αν και τις τελευταίες ημέρες ένα αχνό φως διαφαίνεται στο τοπίο της πολιτικής αοριστίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι δύο παρατάξεις που έχουν εκδηλώσει σαφώς ενδιαφέρον να κατέλθουν στις δημοτικές εκλογές είναι μέχρι στιγμής η παράταξη της νυν δημοτικής αρχής "Πάρος Τώρα στην Πράξη" με επικεφαλής τον κ. Μάρκο Κωβαίο καθώς και η παράταξη "Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου" με επικεφαλής τον κ. Κώστα Ροκονίδα.

Σύμφωνα και πάντα με πληροφορίες μας που μένει να επιβεβαιωθούν, ο συνολικός αριθμός των δημοτικών παρατάξεων που θα θέσουν υποψηφιότητα διεκδικώντας το Δήμο Πάρου θα είναι πιθανότατα τέσσερις με το ενδεχόμενο να υπάρξει και μια ακόμα – «μπαλαντέρ» …
Οι τελικές ζυμώσεις και συζητήσεις βρίσκονται στο στάδιο της κορύφωσής τους και το αργότερο έως το τέλος του χρόνου, αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διεργασίες και να ανακοινωθούν επίσημα τα ονόματα των δημοτικών παρατάξεων. Δεν αποκλείεται μάλιστα το ενδεχόμενο εντός των επόμενων ολίγων ημερών, να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις περί της υποψηφιότητας δημοτικών παρατάξεων για το "τιμόνι" του Δήμου Πάρου.

Η αγωνία όπως είναι φυσικό εντείνεται, οι εξελίξεις τρέχουν μέρα με τη μέρα, τα δεδομένα συχνά αλλάζουν ως είθισται στην πολιτική, ωστόσο ο χρόνος των εκλογών ολοένα και πλησιάζει και οι καταληκτικές αποφάσεις για τη σύνθεση και την κάθοδο των παρατάξεων στις δημοτικές εκλογές είναι προ των πυλών....

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos