Λεπτό προς λεπτό η επίσκεψη του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάρο… (Βίντεο)

10 Απριλίου 2019 18:33

Τρεις περίπου ώρες παρέμεινε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στο νησί της Πάρου, κάνοντας εκεί προγραμματισμένη επίσκεψη στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί τελευταίο καιρό ανά τη χώρα προκειμένου να αφουγκραστεί τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και να συνομιλήσει με τους ίδιους τους πολίτες.

Ο κ. Μητσοτάκης αφίχθη το πρωί της Τετάρτης 10 Απριλίου με πτήση της Ολυμπιακής στο αεροδρόμιο του νησιού όπου και τον υποδέχτηκαν στο τοπικοί παράγοντες καλωσορίζοντάς τον στην Πάρο.
Επισκέφθηκε κατόπιν το Δημαρχείο στην Παροικία όπου και συνομίλησε με το Δήμαρχο για τρέχοντα ζητήματα του τόπου εκφράζοντας το αμέριστο ενδιαφέρον του για την επίλυση προβλημάτων που αφορούν το νησί και τους κατοίκους του.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε στη Νάουσα δύο καινοτόμες επιχειρήσεις – πρότυπο της Πάρου οι οποίες έχουν στηθεί από νέους ανθρώπους του νησιού και συζήτησε με τους νεαρούς επιχειρηματίες ακούγοντας τους προβληματισμούς τους, θέλοντας έτσι ο ίδιος να τονίσει την έμφαση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας στην καινοτόμο επιχειρηματικότητα και την υγιή οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Σε καφετέρια της Νάουσας όπου μετέβη στη συνέχεια, συνομίλησε για ώρα με απλούς πολίτες και επαγγελματίες της περιοχής οι οποίοι του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους και επιζητούν λύσεις.

Κατόπιν επισκέφθηκε, προσκύνησε και ξεναγήθηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής όπου και του προσφέρθηκαν ως δώρα μια εικόνα της Παναγίας και αναμνηστικά ενθυμήματα και στη συνέχεια περιηγήθηκε τα σοκάκια του οικισμού της Παροικίας χαιρετώντας και συνομιλώντας με πολύ κόσμο.
Ο κ. Μητσοτάκης άνετος, χαλαρός και με καλή διάθεση, αντάλλαξε χειραψίες, συζήτησε με καταστηματάρχες της περιοχής αλλά και με κατοίκους, δείχνοντας εμφανώς το ενδιαφέρον του για τους νέους ανθρώπους τους οποίους προσέγγιζε με φιλική διάθεση.

Σε καφετέρια της Παροικίας, συναντήθηκε έπειτα με πολλούς πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί εκεί για να τον συναντήσουν και αντάλλαξε μαζί τους απόψεις για διάφορα ζητήματα που αφορούν την Πάρο αλλά και τη χώρα.

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής, με προορισμό τον επόμενο σταθμό της περιοδείας του που είναι το νησί της Νάξου.



 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos