Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 - Psts.gr

Σε εξέλιξη βρίσκονται στις Λεύκες οι τεχνικές εργασίες υλοποίησης ενός πολύ σημαντικού έργου πνοής για την Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είμαστε μόλις ένα βήμα πριν το καλοκαίρι και ήδη το μυαλό μας πηγαίνει σε θάλασσες και διακοπές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Καναδάς έχει προβεί σε διαβήματα για την απαγόρευση των δοκιμών καλλυντικών σε ζώα, μαζί με μια σειρά από άλλες χώρες και αμερικανικές πολιτείες για να τεθεί εκτός νόμου η εν λόγω πρακτική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ότι κι αν κάνει ξεχωρίζει! Εκτός από αγαπημένη ηθοποιός είναι και μια υπερταλαντούχα τραγουδίστρια οι ερμηνείες της οποίας φέρουν το στίγμα της ποιοτικής προσέγγισης στα μουσικά δρώμενα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνολικά 1.414 τουριστικά καταλύματα συμμετέχουν ήδη στο μητρώο παρόχων του ενισχυμένου προγράμματος κοινωνικού τουρισμού 2023 – 2024 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), που ξεκίνησε για πρώτη φορά εφέτος έναν μήνα νωρίτερα, την 1η Ιουλίου αντί για την 1η Αυγούστου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαζί περνούν και αυτό το καλοκαίρι, ο Άγγελος Λάτσιος και η σύντροφός του, Γαία Μερκούρη.

Κατηγορία LIFESTYLE

Στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 μίλησε ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκτός από την είδηση για την πρόωρη αποπληρωμή των δανείων του πρώτου μνημονίου, στη συνέντευξή του στο Bloomberg ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στα ελληνοτουρκικά, τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του Ιουνίου, τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και τα επόμενα βήματα για την αρχική δημόσια προσφορά για το 30% που κατέχει το κράτος στο Αεροδρόμιο «Ελεύθεριος Βενιζέλος».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολύς κόσμος, μικρά αλλά και… μεγάλα παιδιά, παρακολούθησαν την παράσταση Καραγκιόζη του Θεάτρου Σκιών Αθανασίου, που παρουσιάστηκε στο πρώην δημοτικό σχολείο Καμαρών το βράδυ της Τρίτης 4 Ιουλίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νεκρός στο κρεβάτι του από ανακοπή καρδιάς βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο 53χρονος Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Ζακάκης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, βασικός μάρτυρας της υπόθεσης της «Κιβωτού του Κόσμου», ως μάρτυρας υπεράσπισης του πατέρα Αντώνιου Παπανικολάου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos