Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου: Συνάντηση με Δήμαρχο Αντιπάρου

23 Φεβρουαρίου 2024 01:13

Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Αντιπάρου κ. Αν. Φαρούπο στο γραφείο του. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να τον συγχαρούν για την επανεκλογή του και να κατατεθεί υπόμνημα με τα προβλήματα των επαγγελματιών του νησιού.

Τα προβλήματα αυτά είχαν διατυπωθεί από τους επαγγελματίες της Αντιπάρου στη συνάντηση που είχε διοργανώσει ο σύλλογος μας στην Αντίπαρο.
Ο Δήμαρχος αφού ενημερώθηκε για τα προβλήματα, επεσήμανε την ανάγκη ύπαρξης ενός φορέα όπως ο σύλλογός μας, για να υπάρχει σωστή ενημέρωση και επαφή μεταξύ του Δήμου και των επαγγελματιών και να αντιμετωπιστούν καλύτερα και ταχύτερα τα θέματα αυτά.
Τέλος συναποφασίστηκε η πρόσκληση συνέλευσης τον προσεχή Απρίλιο στην Αντίπαρο για να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή επαγγελματιών και του κ. Δημάρχου, ώστε να υπάρξει άμεση συζήτηση για τα προβλήματα, αλλά και πώς μπορούμε μαζί να τα διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο.


Για το Δ.Σ

- Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ-
ΘΩΜΑΣ Ζ. ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Μ. ΠΩΛΟΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos