Δημοπρασία μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου

09 Μαρτίου 2024 16:50

Α΄ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ για τη στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου

Ο Προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας Ν. Κυκλάδων Α' διακηρύσσει ότι:

Επαναλαμβάνεται η δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου με τους όρους και τις υποχρεώσεις της από 29-03-2023 θεωρημένης αρχικής διακήρυξης (ΑΔΑ:62ΤΓΗ-ΛΞΙ) για τη στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου.
Το προσφερόμενο ακίνητο πρέπει να διαθέτει χώρους συνολικής μικτής επιφάνειας 275 τ.μ δηλαδή μικτή επιφάνεια 238 τ.μ για γραφειακούς χώρους και 37 τ.μ για αποθηκευτικούς χώρους (οι δεύτεροι εκ των οποίων μπορούν να
είναι και υπόγειοι) μετά στεγασμένων ή μη χώρων στάθμευσης δύο (02) τουλάχιστον αυτοκινήτων , εφόσον είναι εφικτό.

Το ακίνητο πρέπει να πληροί όλες τις προϋποθέσεις καταλληλότητας από άποψη φωτισμού, αερισμού, μέσων σκίασης, θέρμανσης, ψυξης/κλιματισμού, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.
Το ακίνητο θα πρέπει να είναι αυτοτελές και ανεξάρτητο και να βρίσκεται εντός ρυμοτομικού σχεδίου πόλης ή σε απόσταση τέτοια ώστε να είναι προσβάσιμο από τους ποίτες μέσω Δημοσίας – Δημοτικής συγκοινωνίας και σε σημείο που να διευκολύνεται η πρόσβαση των πολιτών ως και η ομαλή κίνηση και η ευχρής στάθμευση των οχημάτων τους.

Το ακίνητο μπορεί να είναι αποπερατωμένο, ημιτελές ή υπό ανέγερση και να παραδοθεί έτοιμο για χρήση στο Δημόσιο μέσα στην προθεσμία που θα ορισθεί στην απόφαση έγκριση πρακτικών της δημοπρασίας και θα αναγράφεται στη σύμβαση μίσθωσης.

Ανώτατο όριο μηνιαίου μισθώματος δύο χιλιάδες τριακόσια ευρώ (2.300,00) €. Η μίσθωση αρχίζει με την υπογραφή του πρωτοκόλου παραλαβής από την αρμόδια επιτροπή και λήγει μετά πάροδο δώδεκα (12) ετών. Το μίσθωμα που τελικά θα προκύψει από τη δημοπρασία, θα παραμείνει σταθερό για μια τριετία και θα αναπροσαρμόζεται ετησίως από την έναρξη του τέταρτου έτους της μίσθωσης κατά ποσοστό ίσο με τη μεταβολή του δείκτη τιμών καταναλωτή του προηγούμενου δωδεκαμήνου, όπως αυτή (η μεταβολή) υπολογίζεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.).

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την 11η Μαρτίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:30 έως 13:30 στα γραφεία της Κτηματικής Υπηρεσίας Ν. Κυκλάδων Α΄ στην Ερμούπολης της Σύρου, Ν. Μανδηλαρά 31, 2ος όροφος (σχετικές πληροφορίες στο τηλέφωνο 2281079711). Αρ.Πρωτ.Κτημ.: 24414 ΕΞΕ 2024 Ημ/νία: 04/03/2024

Ολόκληρο το κείμενο της διακήρυξης βρίσκεται στον φάκελο της προς στέγαση υπηρεσίας, στο πρόγραμμα Δι@ύγεια καθώς και στο διαδικτυακό ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας (www.minfin.gr).


Τυχόν ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με το Α.Τ. Πάρου στο τηλέφωνο 22840-27070.
Ο Προϊστάμενος
της Κτηματικής Υπηρεσίας Ν. Κυκλάδων Α α/α
Χρήστο Γεωργίου
Τοπογράφος Μηχανικός ΠΕ/Α

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos