Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023 - Psts.gr

Η Δώρα Παντέλη υπήρξε μια από τις καλύτερες παίκτριες μπάσκετ στην Ελλάδα, με θητεία σε πολλές ομάδες, ανάμεσα στις οποίες και ο Παναθηναϊκός.

Κατηγορία LIFESTYLE

Συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής ενημερώθηκε το Γραφείο Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη, υπάρχει ένας άνδρας απαγχονισμένος σε κρουαζιερόπλοιο το οποίο ελλιμενιζόταν στον σταθμό επιβατών εξωτερικού λιμένα Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με «ήρωα» της τελευταίας στιγμής τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, ο οποίος μπήκε στο γήπεδο στο 82ο λεπτό πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με την «πράσινη» φανέλα, ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο τελικό 2-2 κι «έσωσε» στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων τον βαθμό της

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η αποψινή κληρωτίδα είναι οι εξής: 1, 26, 31, 35, 42 και Τζόκερ 4.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοσιεύτηκε σε ενημερωτικό μέσο, επιστολή υποψηφίου συμβούλου της παράταξης «Πάρος, με Ευθύνη και Ενότητα», μετά την προεκλογική συνάντηση της εν λόγω παράταξης στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Πάρου στις Καμάρες, η οποία αναφέρεται σε μια παράμετρο της ομιλίας μου η οποία αφορά και στη Δημοτική Κοινότητα της Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αύξηση 3,1% στις συντάξεις το 2024 θα προβλέπει το προσχέδιο του Προϋπολογισμού που θα κατατεθεί την Δευτέρα στην Βουλή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΑΕ Πάρου γνώρισε την ήττα – αποκλεισμό με 2-3 από τον ισχυρό και με πλεόνασμα εμπειρίας ΑΟ Πύργου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συναρπαστικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής (01/10) με δράση στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και ντέρμπι στην ελληνική Super League.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023 15:01

Θ.Μαρινόπουλος: Άντε πάλι... τα ίδια

Αγαπητοί φίλοι , το σανό είναι έτοιμο!!!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προδρόμου "Σκόπας ο Πάριος", με χαρά ανακοινώνει ότι θα ξεκινήσει και φέτος μαθήματα κεραμικής, μαζί με την κεραμίστρια κα Βασιλική Χαρολίδη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos