Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2023 - Psts.gr

Ήταν από τις φορές, που μια ολοκληρωμένη ερασιτεχνική θεατρική δουλειά δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από τις επαγγελματικές του είδους της!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Super League 1.]

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε με «διαρροή» για όσα συμβαίνουν τώρα στο Φάληρο, τονίζοντας πως ο γιατρός άλλαξε την αρχική γνωμάτευση για τον Χουάνκαρ και πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα είναι οι εξής: 9, 38, 39, 41, 45 καιΤζόκερ είναι ο αριθμός 19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πρώτη σύγκρουση μεταξύ Χαμάς και Ισραηλινού Στρατού καταγράφηκε την Κυριακή (22/10) στη Λωρίδα της Γάζας, αφότου ξέσπασε ο πόλεμος στις 7 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ποτέ δεν ανακοινώσαμε ότι πρόκειται να γίνει χερσαία επιχείρηση», επέμεινε νωρίτερα ο εκπρόσωπος των Ισραηλινών Δυνάμεων Άμυνας, αντισυνταγματάρχης Peter Lerner, στην εκπομπή Newshour του BBC.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις για ακόμη μια Κυριακή το κουπόνι στοιχήματος, με δράση στη Super League και ντέρμπι "αιωνίων" στο "Γ. Καραϊσκάκης" που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της ημέρας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την πρόθεση τους να συμμετάσχουν με κωδικούς προϊόντων τους στην πρωτοβουλία της «μόνιμης μείωσης τιμής» έχουν αρχίσει να γνωστοποιούν σταδιακά και έως τις 30 Νοεμβρίου -οπότε και έχουν το χρονικό περιθώριο- βιομηχανίες της χώρας, στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Προσπαθούμε πάντα να δίνουμε αυτά που αντέχει ο προϋπολογισμός και η οικονομία» η απάντησή του για το να εξετάζεται νέα έκτακτη οικονομική βοήθεια

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos