Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023 - Psts.gr

Ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του Τμήματος Πάρου, του ΔΙΕΚ Σύρου, της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef)», στον χώρο του ΕΠΑΛ Πάρου, η οποία ξεκίνησε τη Δευτέρα 16-10-2023.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μπόμπι έφτασε σε ηλικία 31 ετών και 165 ημερών, ανακοίνωσαν τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες – Ήταν καθαρόαιμο μαστίφ του Αλεντέζου, με προσδόκιμο ζωής 12-14 χρόνια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tην ώρα που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, διέγραφε τον Δημήτρη Βίτσα, τον Πάνο Σκουρλέτη και τον Νίκο Φίλη, άλλο ένα στέλεχος και πρώην υπουργός, ο Αριστείδης Μπαλτάς, έλεγε ότι περίμενε και αυτός τη δική του διαγραφή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια μακροσκελή ανάρτηση του στο Χ ανακοίνωσε την διαγραφή Βίτσα, Φίλη, Σκουρλέτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Λυπάμαι, αυτός ο χώρος κινδυνεύει από γελοιοποίηση» σχολίασε ο Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στο Kontra, αμέσως μετά την ανακοίνωση της διαγραφής του από τον Στέφανο Κασσελάκη, μέσω Twitter.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, έχω λάβει σαφή εντολή» έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Κατηγορεί Βίτσα, Σκουρλέτη, Φίλη ότι επέλεξαν να αντιπολιτευτούν το ίδιο τους το κόμμα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δύο ηλικιωμένες Ισραηλινές γυναίκες απελευθέρωσε με τη μεσολάβηση Αιγύπτου και Κατάρ η Χαμάς επικαλούμενη, ανθρωπιστικούς και ιατρικούς λόγους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι διαπραγματεύσεις για την πιθανότητα να αφεθούν ελεύθεροι 50 από τις περίπου 220 ομήρους που είναι κρατούμενοι από τη Χαμάς κατέρρευσαν τη Δευτέρα, ανέφερε η Wall Street Journal.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια προσωρινή και ανθρωπιστικού χαρακτήρα «παύση πυρός», με στόχους την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην περιοχή της Γάζας και την εντατικοποίηση των διαβουλεύσεων για την απελευθέρωση ομήρων, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και Γάλλοι, θα επιδιώξει ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν ο οποίος θα επισκεφτεί αύριο Τρίτη το Ισραήλ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζεστός και υγρός παραμένει ο καιρός την εβδομάδα που διανύουμε, ανέφερε ο προγνώστης Σάκης Αρναούτογλου, που έκανε λόγο για πρωτοφανές κύμα ζέστης για τα τέλη του Οκτωβρίου σε όλη τη βαλκανική χερσόνησο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos