Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 - Psts.gr

Σε κείμενο που υπογράφουν 117 μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ από την Κρήτη, ανάμεσά τους ο Γιώργος Σταθάκης και ο Ανδρέας Ξανθός, εκφράζεται δυσαρέσκεια για τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα αλλά και ανησυχία για την Αριστερά στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανησυχία και στην Εύβοια προκαλούν τα φαινόμενα επέλασης κοριών, καθώς πληθαίνουν οι αναφορές οικογενειών που εντοπίζουν τα εν λόγω έντομα στα κλινοσκεπάσματα των σπιτιών τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο άρθρο με τίτλο «η μεγάλη επιστροφή της Ελλάδας» γίνεται σύγκριση ανάμεσα στις κυβερνήσεις Μητσοτάκη και Τσίπρα - «Αυτό που διαφοροποιεί τον Μητσοτάκη από τον προκάτοχό του είναι ότι επικεντρώθηκε στην οικονομική ανάπτυξη»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είμαι ο Φοίβος Βασάλιος, 36 χρονών, πτυχιούχος ΕΜΠ, μέλος του Ελληνικού Συλλόγου για το Σύνδρομο Άσπεργκερ. Δέχτηκα να μιλήσω σήμερα εδώ, να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας*, γιατί θεωρώ σημαντικό να ακούσετε από κάποιον που ζει στο φάσμα το προσωπικό του βίωμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι μια ξεχωριστή δημιουργός και ερμηνεύτρια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο πλαίσιο των δράσεων του ευρωπαϊκού προγράμματος «eCHOing για την ανάκαμψη της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της ανοιχτής καινοτομίας πανεπιστημίων», 7 Σύλλογοι Γυναικών από τις Κυκλάδες ενώνουν τις δυνάμεις τους τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο 2023 με το Πανεπιστήμιο Scuola Superiore di Studi Universitari e di Perfezionamento Sant’Anna, Pisa (Ιταλία), με την επίσκεψη της υποψήφιας ερευνήτριας Gaia Sasso. (Μ.Α. Digital Humanities).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την 23-10-2023 το βράδυ στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της αυθαίρετης δόμησης συνελήφθησαν στην Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 38χρονος ημεδαπός και τρεις αλλοδαποί ηλικίας 30, 34 και 36 οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες χωρίς άδεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια μέρα με γεμάτο πρόγραμμα είναι αυτή η Τρίτη (24/10) για στοίχημα σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του αρ. 89 του Ν. 4555/2018 παρακαλείσθε όπως συμμετέχετε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, στο Γραφείο της Κοινότητας Πάρου την30-10-2023, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα10:30΄ π.μ. , για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όποιο είδος μπριζόλας κι αν ψήνουμε, είτε είναι χοιρινή, είτε μοσχαρίσια,

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos