Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 - Psts.gr

Το μήνυμα πως «η Ελλάδα είναι σήμερα μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες στην Ευρώπη, με αυξανόμενη απασχόληση, μείωση των ανισοτήτων και βελτίωση των δημόσιων οικονομικών», εξέπεμψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας με αφορμή τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που πραγματοποιείται στην Αθήνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αδιέξοδα του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφονται και δημοσκοπικά στη μέτρηση της GPO που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών το πρωί της Τετάρτης ο καθηγητής Γιώργος Γραμματικάκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους 164 επιβάτες του πλοίου «Διονύσιος Σολωμός» που επιστρέφει στο λιμάνι του Πειραιά εξαιτίας απώλειας της αριστερής του άγκυρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το κολοκύθι είναι ένα υλικό πασπαρτού στην ελληνική κουζίνα, το οποίο χρησιμοποιείται ως βάση για πληθώρα νόστιμων συνταγών.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η τουριστική σεζόν 2023 για το χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων της εταιρείας Lamway Hotel Management Groupολοκληρώνεται με μεγάλη επιτυχία, αφήνοντας πίσω της αξέχαστες στιγμές και εξαιρετικά αποτελέσματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γνώμη σας για το παρόν και το μέλλον της Πάρου μετράει! Απαντήστε τώρα, απλά, γρήγορα, εύκολα και άμεσα, και γίνετε συν – διαμορφωτής των τεκταινομένων στο νησί!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ειδικό αφιέρωμα του Euronews με τίτλο Μαθήματα πεζοπορίας και μαγειρικής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Γλυφάδα Βρέθηκε βόμβα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και κλείνει από αύριο Πέμπτη μεγάλο τμήμα της Ποσειδώνος, για επιχείρηση εξουδετέρωσής της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για ακόμη μια ημέρα το κουπόνι στοιχήματος περιλαμβάνει σπουδαία παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα Τετάρτη (25/10) το πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ σπουδαίες αναμετρήσεις για την 3η αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos