Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 - Psts.gr

Νέα πλατφόρμα στήνει η ΑΑΔΕ στην οποία οι πολίτες θα μπορούν να  καταγγέλλουν περιπτώσεις φοροδιαφυγής   η οποία δίνει τη δυνατότητα στους φορολογούμενους να ελέγχουν τη γνησιότητα των αποδείξεων που λαμβάνουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή την καταγγελία υποψήφιας για την θέση της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Δημοτικού Ωδείου Πάρου, που αφορά τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν από την ΚΔΕΠΑΠ, για την πρόσληψη Καλλιτεχνικού Διευθυντή στο Δημοτικό Ωδείο Πάρου, σας γνωρίζω ότι εφόσον διαπιστωθεί η βασιμότητα της σχετικής καταγγελίας θ’ αναζητηθούν ευθύνες για την μη πιστή τήρηση των κανόνων της χρηστής διοίκησης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το βράδυ της Κυριακής 29 Οκτωβρίου, παρουσιάστηκε από τη Θεατρική Ομάδα Καλύμνου στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων της Ερμούπολης η εξαιρετική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Μικροί φαρισαίοι» στο πλαίσιο της 34ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου τελέστηκε μνημόσυνο στον Καθεδρικό Ναό Αγ. Γεωργίου Άνω Σύρου υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Μακαριστού Φραγκίσκου Παπαμανώλη πρώην Επισκόπου Σύρου, Θήρας και Κρήτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντικείμενο ευρείας ποινικής έρευνας αποτελούν πλέον οι συνθήκες τραυματισμού της 16χρονης κοπέλας στο Νέο Ηράκλειο, έπειτα από επεισόδια που σημειώθηκαν στην περιοχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 18:50

Επίσκεψη Φίλιππου Φόρτωμα στην Πάρο

Την Πάρο επισκέφτηκε, στις 27 Οκτωβρίου 2023, ο Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Φίλιππος Φόρτωμας προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής επετείου, ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 28-10-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 22χρονος αλλοδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 27-10-2023 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου - Ερμούπολης, 23χρονος ημεδαπός γιατί νωρίτερα κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου & βεβαίωσης παράβασης του Κ.Ο.Κ. διέφυγε από το σημείο, οδηγώντας δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 12:24

Επέκταση απαγόρευσης χρήση πυρός

Μετά από σχετικές εισηγήσεις των Διοικήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, υπογράφηκε από τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, Υποστράτηγο Π.Σ. Κωνσταντίνο Θεοφιλόπουλο, Απόφαση για την επέκταση του χρονικού ορίου απαγόρευσης χρήσης πυρός έως και 15-11-2023, στις εκτάσεις που αναφέρονται στο πεδίο εφαρμογής της 9/2021 Πυροσβεστικής διάταξης, για τις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης..

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το απόγευμα της Κυριακής 29 Οκτωβρίου παρουσιάστηκε στο 4ο Πειραματικό Δημ. Σχολείο Ερμούπολης, η πολιτική κωμωδία των Ισπανών Ιγνάθιο δελ Μοράλ και Ερνέστο Καμπαγιέρ «Ο Τραπεζίτης κερδίζει πάντα δυό φορές» από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Μυτιλήνης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos