Πρόσκληση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Λευκιανών Πάρου Αθήνας

20 Νοεμβρίου 2017 21:59

Σύμφωνα με το άρθρο 17 του Καταστατικού του Συλλόγου μας

Σας Προσκαλούμε να λάβετε μέρος στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του, που θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 και ώρα 10:30 στη λέσχη του Συλλόγου, στην οδό Βερανζέρου 59, Αθήνα.

Είναι γνωστό ότι η ύπαρξη του Συλλόγου στηρίζεται στη συμμετοχή όλων μας, έτσι ώστε να συνεχιστεί η κοινωνική και πολιτιστική προσφορά του στο αγαπημένο μας χωριό. Για τον σκοπό αυτόν αλλά και λόγω των θεμάτων που θα συζητηθούν, η παρουσία σας στην Γ.Σ. είναι απαραίτητη.
Στη φετινή Γ.Σ. του Συλλόγου θα γίνουν και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου 7μελούς Δ.Σ. Είναι μια ξεχωριστή ευκαιρία για όσους και όσες αγαπούν τον Σύλλογο και έχουν την επιθυμία να τον υπηρετήσουν, να πάρουν την απόφαση συμμετοχής τους ως υποψήφιοι για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Επιθυμίες συμμετοχής μπορούν να κατατεθούν μέχρι και 24 Νοεμβρίου στα γραφεία του Συλλόγου (πληροφορίες στα τφ 6976335845 ή 6937748706).
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΟΝΤΟΥ ΕΛΕΝΗ ΣΚΟΡΔΙΛΗ-ΜΕΛΛΙΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos