Πάρος – Παροικία: Τέλος τα «σενάρια»! Αυτή είναι η πρόταση που θα τεθεί προς ψήφιση για το κλείσιμο της παραλίας

10 Απριλίου 2024 22:10

Στην συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής, η οποία έλαβε χώρα προ δεκαημέρου, τέθηκαν ζητήματα αναφορικά με τη διαχείριση του κυκλοφοριακού προβλήματος στο νησί, και ιδιαίτερα στην Παροικία.

Σε απάντησή του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Κασαπίδης, σημείωσε ότι εξετάζονται δύο «σενάρια» που αφορούν στο κλείσιμο της παραλιακής οδού Παροικίας, ένα από τα οποία ήταν το 24ωρο κλείσιμο της παραλιακής.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, καμία τελικά από τις δύο «εναλλακτικές» για τις οποίες έγινε λόγος στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν πρόκειται να εφαρμοστεί.  Κατά πληροφορίες, η επικρατέστερη πρόταση η οποία θα τεθεί προς ψήφιση σε προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι το κλείσιμο της παραλιακής οδού από τις 3 το μεσημέρι έως τις 7 το πρωί.

Μάλιστα, αυτό που θα συζητηθεί επίσης, είναι η μπάρα η οποία απαγορεύει την είσοδο στα οχήματα να τοποθετηθεί από το ύψος του ανεμόμυλου στο λιμάνι μέχρι το Μπουταράκι, και όχι από την αφετηρία των ΚΤΕΛ όπως ίσχυε μέχρι σήμερα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos