Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 - Psts.gr

Την αυτοδίκαιη κατάργηση των ΝΠΔΔ και των κοινωφελών επιχειρήσεων των δήμων προβλέπει σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο «Αναμόρφωση του συστήματος διακυβέρνησης Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α' και β' βαθμού, κατάργηση νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου δήμων, παρακολούθηση επιδόσεων τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλες διατάξεις», που αναρτήθηκε στο opengov.gr για δημόσια διαβούλευση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια Αμερικανίδα και η κόρη της, που είχαν απαχθεί από τη Χαμάς, απελευθερώθηκαν «για ανθρωπιστικούς λόγους» ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της ένοπλης πτέρυγας της οργάνωσης, των Ταξιαρχιών Εζεντίν αλ Κάσαμ, Αμπού Ουμπάιντα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 26 Οκτωβρίου η Ελλάδα αναμένεται να μετατραπεί για δεύτερη χρονιά σε έναν τεράστιο κινηματογράφο, υποδεχόμενη τη Γιορτή του Σινεμά και όλοι θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε αγαπημένους ηθοποιούς σχεδόν …δωρεάν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα αυτοκίνητα πληθαίνουν αλλά οι θέσεις στάθμευσης παραμένουν οι ίδιες. Μπορείτε άραγε να «κρατήσετε» μια θέση για εσάς βάζοντας πινακίδα «No Parking», χωρίς να τιμωρηθείτε με πρόστιμο;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, με ανακοίνωσή της, ενημερώνει τις επιχειρήσεις ότι ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα διορθώσεων και συμπληρώσεων στο Μητρώο POS.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 17:28

Το μαγικό πινέλο της Νουρ

Για 2η χρονιά συνεχίζεται το χρωματιστό θεατρικό ταξίδι για παιδιά στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι νοτιάδες φέρνουν υγρασία, σκόνη στην ατμόσφαιρα και ανεβασμένες θερμοκρασίες, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τιμώ τους αγώνες του Στέφανου Τζουμάκα τόσο κατά την περίοδο της Χούντας όσο και στη Μεταπολίτευση. Δεν μπορώ όμως να επιτρέψω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζουν στα κανάλια ένα ολόκληρο κόμμα, που έχει μόνη του δύναμη τα μέλη και τους ψηφοφόρους του, ως «ολιγαρχικό» και «διαπλεκόμενο».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ένα βίντεο διάρκειας 15 λεπτών από τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του στη Βούλα το βράδυ της Πέμπτης έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος σε μια οργισμένη ανάρτηση στο Facebook έστειλε μήνυμα στον διαρρήκτη ότι «του υπόσχομαι ότι σε λίγες μέρες θα με δει μπροστά του»
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε χθες ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, κατά την συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την ενσωμάτωση δύο οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη χρησιμοποίηση μισθωμένων οχημάτων χωρίς οδηγό στις οδικές εμπορευματικές μεταφορές και για την προώθηση της υλοποίησης του διευρωπαϊκού δικτύου μεταφορών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos