Πάρος: Η συγκλονιστική θεατρική παράσταση στο Πάρκο Πάρου που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό! – Μεταξύ των θεατών ο Λάκης Λαζόπουλος

08 Αυγούστου 2023 18:31

Το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου, παρουσιάστηκε στο θέατρο Αρχίλοχος του Πάρκου Πάρου, μια θεατρική παράσταση που δικαίως μπορεί να χαρακτηριστεί παράσταση της χρονιάς.

Πρόκειται για το έργο του Ιταλού νομπελίστα Ντάριο Φο «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού», ένα έργο εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα το οποίο υπό τη σκηνοθετική υπογραφή του Γιάννη Κακλέα μετουσιώθηκε σε μια θεατρική παράσταση αξιώσεων.

parko anarxikos 102

Στο κατάμεστο θέατρο Αρχίλοχος, το κοινό παρακολούθησε μια πάντα επίκαιρη έξοχη σάτιρα για την κατάχρηση της εξουσίας και την αυθαιρεσία του δυνατού, με στοιχεία αβίαστου, αιχμηρού χιούμορ, κοφτερής ματιάς στα πράγματα και δυναμισμού η οποία ήταν συγχρόνως ανάλαφρη και διασκεδαστική. Οι δυνατές ερμηνείες των ηθοποιών με πρωταγωνιστή τον εξαίρετο Πάνο Βλάχο και οι επιτυχημένες μουσικές παρεμβάσεις, «απογείωσαν» την παράσταση στην οποία προβληματισμός και χιούμορ εναλλάσσονταν συγκλονίζοντας τους θεατές.

Ο θίασος και οι συντελεστές καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που είχε κατακλύσει το θέατρο απολαμβάνοντας μια υπέροχη θεατρική δουλειά άξιας συγχαρητηρίων. Μεταξύ των θεατών ήταν και ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος έδειχνε να απολαμβάνει την παράσταση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos