Πάρος: Ευχαριστήριο του Συλλόγου Φίλων Στήριξης Κέντρου Υγείας Πάρου – Αντιπάρου προς το απερχόμενο Δ.Σ. του Πάρκου Πάρου

21 Φεβρουαρίου 2024 18:16

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Σύλλογος Φίλων Στήριξης Κέντρου Υγείας Πάρου – Αντιπάρου προς το απερχόμενο Δ.Σ. του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Πάρκου Πάρου, καθώς το τελευταίο συνέδραμε στη συντήρηση και επισκευή του αγροτικού Ιατρείου της Κοινότητας Λευκών.

Θέμα: «Ευχαριστήριο»

Αξιότιμε κ. Ανδρεόπουλε

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Στήριξης Κέντρου Υγείας Πάρου Αντιπάρου, εκφράζει τις θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες του, προς το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της «ΠΑΡΚΟ ΠΑΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε.», που μετά από αίτημα του Συλλόγου μας, συνέδραμε τα μέγιστα στη συντήρηση και επισκευή του αγροτικού Ιατρείου της Κοινότητας των Λευκών.
Η δωρεά σας αποτελεί δείγμα της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης που σας διακρίνει και έμπρακτη στήριξη της Δημόσιας Υγείας στο νησί μας.

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos