Συνάντηση Φίλιππου Φόρτωμα με την βουλευτή της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης, Μαριέττα Καραμανλή

25 Απριλίου 2024 15:59

Με την βουλευτή της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης και μέλος Δ.Σ. της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Απόδημου Ελληνισμού (ΠΑ.Δ.Ε.Ε),  κ. Μαριέττα Καραμανλή, συναντήθηκε αυτή την εβδομάδα στη Βουλή των Ελλήνων, ο Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής της Βουλής για τον Ελληνισμό της Διασποράς και Βουλευτής Κυκλάδων, κ. Φίλιππος Φόρτωμας.

Σκοπός της συνάντησης  ήταν η  παρουσίαση των πρωτοβουλιών και των δράσεων που προγραμματίζει ο κ. Φόρτωμας, ως νεοεκλεγείς επικεφαλής της διακομματικής μόνιμης Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων για θέματα που αφορούν τον απανταχού Ελληνισμό.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ανταλλάχτηκαν απόψεις για την πολιτική και κοινωνική κατάσταση σε Ελλάδα, Γαλλία και Ευρώπη. Η κ. Μ. Καραμανλή η οποία είναι εισηγήτρια σε πολλά σχέδια νόμων και ψηφίσματα που αφορούν τη δικαιοσύνη, τη μετανάστευση, τα προσωπικά δεδομένα, τη φύλαξη των συνόρων, τα δικαιώματα των καταναλωτών, τόνισε πως το μέλλον της Ευρώπης δεν πρέπει να αφορά μόνο τους ευρωβουλευτές, αλλά και τα μέλη των εθνικών κοινοβουλίων.

Με το πέρας της συζήτησης, ο κ. Φόρτωμας έκανε την ακόλουθη δήλωση:  «Σήμερα είχα τη μεγάλη χαρά να συναντήσω, σε ένα ιδιαίτερο φιλικό κλίμα, την κ. Μαριέττα Καραμανλή και να συζητήσουμε όλα αυτά που μας ενώνουν και αφορούν τους Έλληνες της Διασποράς! Αυτό που τη διαβεβαίωσα είναι πως είμαστε και θα είμαστε ουσιαστικά αρωγοί και στα μικρά αλλά και στα μεγάλα θέματα!».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos