Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 - Psts.gr

Η ξεκαρδιστική κινηματογραφική κωμωδία των Μ. Ρέππα και Θ. Παπαθανασίου «Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο» ανέβηκε για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι από τη Θεατρική Ομάδα Χίου η οποία παρουσίασε το έργο στην 34η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μια οργισμένη δήλωση αντέδρασε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, στα γεγονότα που έλαβαν χώρα σήμερα, Κυριακή, στο λιμάνι της Ακκαντιάς, όπου εκατοντάδες
μετανάστες οι οποίοι τις τελευταίες μέρες βρίσκονται στη Ρόδο, επεδίωξαν να επιβιβαστούν σε πλοίο της γραμμής, για να φύγουν από το νησί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ήταν πραγματικά μια εξαιρετική στιγμή για το παριανό ερασιτεχνικό θέατρο η παρουσία της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου Γυναικών Μάρπησσας στην 34η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου στη Σύρο!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τρεις φορές προηγήθηκε ο ΑΟ Πάρου, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς, από την πολύ καλή επιθετικά Θύελλα Καμαρίου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 12:36

Θ.Μαρινόπουλος: Πρόσωπα... και πολιτική

Αφήνοντας πίσω μας τον απόηχο των πρόσφατων δημοτικών εκλογών , τις εντάσεις και τις αδυναμίες των χαρακτήρων , καλό είναι να σταθούμε σε ένα σημείο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναρπαστική είναι η δράση στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου (28/10), με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την Κυριακή στις 15.00 θα διεξαχθεί το παιχνίδι της ΑΕ Πάρου με τον ΑΟ Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είναι λίγο σπάνιο να να συναντάμε πολύ μεγάλα σκυλιά. Και όταν λέμε μεγάλα δεν εννοούμε 20-30 κιλά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μάθιου Πέρι όλα αυτά τα χρόνια ζούσε στην κόψη του ξυραφιού και διαρκώς πάλευε για να σώσει τη ζωή του. Χρειάστηκε να μπει 15 φορές σε κλινικές αποτοξίνωσης και ξόδεψε 9 εκατομμύρια δολάρια στην προσπάθειά του να «καθαρίσει» από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Google μόλις ανακοίνωσε μια τεράστια αναβάθμιση στα Maps, για καλύτερη πλοήγηση.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos