×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Βυθίστηκε αλιευτικό με δυο παριανούς ψαράδες

29 Μαϊος 2013 12:01

Είναι καλά στην υγεία τους οι δυο παριανοί ψαράδες που είδαν το αλιευτικό σκάφος τους να αναποδογυρίζει πρωινές ώρες σήμερα ΒΑ της Νάξου ανάμεσα στις Εγκαρές και τον Απόλλωνα.

Πρόκειται για τον Μηνά Αρκουλή και τον Αργύρη Ταντάνη που ψάρευαν στην περιοχή 500 περίπου μέτρα από τις ακτές. Οι άσχημες καιρικές συνθήκες όμως που επικρατούσαν στην περιοχή αναποδογύρισαν το αλιευτικό τους σκάφος («ΔΑΦΝΗ» Ν.Π. 209 μήκους 8,20 μ.) με αποτέλεσμα να βρεθούν στη θάλασσα.

Το λιμεναρχείο Νάξου, που ειδοποιήθηκε πρωινές ώρες σήμερα, έσπευσε στην περιοχή με το σκάφος που διαθέτει. Προς βοήθεια έσπευσαν επίσης ένα σκάφος ιδιωτικό και δυο ανεμότρατες που βρισκόνταν στην περιοχή.

Ο ένας από τους δυο παριανούς ψαράδες είχε κολυμπήσει μέχρι την ακτή ενώ τον δεύτερο τον εντόπισαν οι άνδρες της λιμενικής αρχής Νάξου πάνω σε ξέρα κοντά στην ακτή και τον περισυνέλεξαν.

Αυτή την ώρα γίνονται προσπάθειες από άνδρες της λιμενικής αρχής Νάξου για να τραβήξουν και το αλιευτικό σκάφος προς τις ακτές της Νάξου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos